Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Leto je rajom pre sexuálnych agresorov, bráňte sa
Zdielať na

Leto je rajom pre sexuálnych agresorov, bráňte sa

BRATISLAVA / Špehovanie mladej mamičky na toalete, či nakrúcanie pri sprchovaní na kúpalisku. Letné obdobie je rajom pre zvrhlíkov. Po takýchto skúsenostiach ostávajú v šoku dospelé ženy. Najmä deťom treba vysvetliť, ako sa v takomto prípade zachovať. Obsah článku a videa nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Ak sa človek dostane do takejto situácie, mal by vyvolať rozruch. Je dobré nahlas kričať. Sexuálny agresor sa totiž chce dostať čo najbližšie.

"Išla som si zobrať uterák, tak som zbadala takto ruku s telefónom," hovorí žena, ktorá sa na kúpalisku stala obeťou úchyláka.

Muž poľoval priamo v sprchách na letnom kúpalisku na západnom Slovensku. V piatok na verejných toaletách v obrovskom obchodnom dome sa objavil ďalší. Možno to nie je to náhoda. Veľký pohyb ľudí im dáva viac príležitostí, ako získať to, čo potrebujú. Pohľad na obnažené telo cudzieho človeka.

"Niekedy tí muži pri tom masturbujú, niekedy si robia fotografie a potom doma pri nich masturbujú,"
vysvetľuje sexuologička Danica Caisová.

Ako sa brániť

Oveľa nebezpečnejší ako oni, sú ale ľudia, ktorí hľadajú priame sexuálne zážitky. Na svoje obete číhajú na sídliskách väčších miest, ale aj v okolí škôl, škôlok, alebo na autobusových zastávkach. Napríklad v roku 2012 sa muž uspokojoval pred staršou ženou a len  jedenásťmesačným dievčatkom, ktoré hojdala v kočíku. 

Ak začnete silno kričať, drvivá väčšina zvrhlíkov sa dá okamžite na útek. Tí, ktorí majú okrem exhibicionizmu sklony aj k sexuálnemu násiliu, môžu pokračovať a snažiť sa vás zastaviť. Vy však zastaviť nemôžete

Vyrovnať sa s tak odpornou záležitosťou, môže byť veľmi ťažké, preto to podľa odborníčky netreba podceniť. Ak sa obeťou stalo dieťa, musíte vyhľadať psychológa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy