Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Úchyl vystrašil ženu na toalete v obchodnom dome
Zdielať na

Úchyl vystrašil ženu na toalete v obchodnom dome

BRATISLAVA / Úchylný muž sledoval mladú ženu na záchode v jednom bratislavskom obchodnom dome. Keď bola vo vnútri, podstrčil popod dvere svoju ruku a vystrašená žena nevylučuje, že v nej držal zrkadlo, alebo mobil, ktorým ju nakrúcal.

Pani Silvia je z nepríjemného zážitku v obchodnom dome stále otrasená. Po tom, ako vošla na dámsku toaletu počula zvuky.

"Už keď som vošla, som zneistela. Potom som ale predsa išla na toaletu a keď som sa pozrela dole, uvidela som mužskú ruku," opísala incident pani Silvia.

V tej chvíli ešte nevykríkla ani nepodľahla panike, nepamätá si však presne, čo muž v ruke držal. Zohla sa, aby samú seba presvedčila, či dobre vidí, a či sú zvuky, ktoré počuje, skutočné. "Zohla som sa. Videla som tiene a ukájal sa," povedala.

Úchyl na ženských toaletách

Vtedy pani Silvia so strachom a zhnusením opustila toalety. "Išla som na zákaznícke centrum a oni zavolali bezpečnostnú službu. Kým prišli, muž vyšiel z WC. Pýtala som sa ho, že čo robí na ženských toaletách. Odvetil, že nič a odišiel," hovorí.

Muž mal medzi 40 a 50 rokov, šedivé vlasy, takzvané šušťáky, letnú košeľu a podľa slov pani Silvie vyzeral veľmi úlisne.

"Bezpečnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležitá. Naša bezpečnostná služba má podobizeň tohto muža a preto sme zvýšili ostrahu v našich priestoroch. V prípade, že sa táto osoba objaví opäť a bude prichytená, tak budeme volať políciu," informovala hovorkyňa obchodného centra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy