Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vlak zrazil muža, odrezal mu nohy
Zdielať na

Vlak zrazil muža, odrezal mu nohy

PALÁRIKOVO / Medzi Šuranmi a Palárikovom zrazil v sobotu nákladný vlak neznámeho muža. Nehoda sa odohrala na koľajisku mimo železničného priecestia. Zrazený skončil vo vážnom stave v nemocnici. Polícia okrem okolností nehody zisťuje aj totožnosť muža. Článok nie je vhodný pre maloletých a mladistvých divákov.

Nákladný vlak muža zrazil krátko potom ako vyštartoval zo železničnej stanice. V tej chvíli išiel zhruba štyridsaťkilometrovou rýchlosťou.

Muž údajne sedel v tureckom sede na koľajisku. Keď si ho rušňovodič všimol, hneď brzdil, zastaviť vlak sa mu však nepodarilo. "To nie je bicykel, nedá sa zastaviť na mieste," hovorí vedúci technológ z Nových Zámkov Stanislav Jurík.

Šokovaný rušňovodič ťažko zranenému mužovi bežal na pomoc. Ten bol v tej chvíli pri vedomí a rozprával sa s ním.    

"Údajne mu vlak odrezal nohy. Potom zavolali sanitku, tá ho zobrala do nemocnice," dodal Jurík.

Neznámy muž

Policajti miesto nešťastia uzatvorili a zaisťovali stopy. Zatiaľ nie je jasné či chcel muž spáchať samovraždu. Je možné, že bol pod vplyvom alkoholu. Muž sedel na koľajniciach, zrazil ho vlak.

"Okolnosti prípadu sú v štádiu vyšetrovania," informovala hovorkyňa krajskej polície v Nitre

Muž nemal pri sebe žiadne doklady, zatiaľ preto nie je známe, o koho ide. Momentálne leží v nemocnici v Nových zámkoch. Polícia hľadá jeho rodinu, alebo ľudí, ktorí by ho spoznali. Fotografie muža sa nachádzajú v priloženom videu. 

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých a mladistvých divákov


Súvisiace články

Najčítanejšie správy