Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otec brutálne zavraždil svoju rodinu, sám spáchal samovraždu
Zdielať na

Otec brutálne zavraždil svoju rodinu, sám spáchal samovraždu

WROCLAW / Nepochopiteľná tragédia s odohrala v susednom Poľsku. Otec štvorčlennej rodiny pravdepodobne v afekte zabil najskôr svoju manželku, následne svoje dve dcéry a nakoniec spáchal samovraždu.

Políciu na prípad upozornili susedia. Tým prekážalo, že v dome rodiny hrá nahlas hudba do hlbokej noci.

"Privolaná policajná hliadka našla v dome obeseného muža a na posteliach ležali tri mŕtve telá," ozrejmuje hovorkyňa polície Katarzyna Cislo.

Telá patrili manželke a dvom malých dcéram. Otec a manžel ich všetky podrezal a následne si sám siahol na život. Obesil sa na šnúre na bielizeň.

Smrti predchádzala hádka

Privolaná záchranka konštatovala už len smrť. Podľa všetkého sa muž pred smrťou pohádal s manželkou a v afekte ju zavraždil. Keď si uvedomil svoj čin, rozhodol sa pre samovraždu.

"Nemôžeme vylúčiť, že v tomto prípade máme dočinenia s takzvanou rozšírenou samovraždou. Čo sa ale naozaj na mieste činu stalo, budeme vedieť až po pitve," konštatuje hovorkyňa prokuratúry vo Wroclawe Malgorzata Klaus.

Susedia sú šokovaní. Podľa nich nič nenasvedčovalo tomu, že by sa lv rodine mohla stať takáto tragédia. "Všetci si mysleli, že ide o pokojnú rodinu a aj páchateľ pôsobil ako pokojný človek," dodáva Cislo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy