Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muži prevážali na zadnom sedadle auta kravu
Zdielať na

Muži prevážali na zadnom sedadle auta kravu

ZOLNÁ / Zraneniami dvoch žien sa skončila dopravná nehoda v Zolnej pri Zvolene. Mladík (19) narazil do auta pred ním, ktoré spomalilo. Cez cestu utekal pes. To nebolo všetko, na mieste sa objavila aj krava.

Svedkovia nehody, ktorú zapríčinil pes, zažili neuveriteľnú situáciu. Pomedzi havarované vozidlá prechádzalo osobné auto, ktoré na zadnom sedadle viezlo kravu.

Muži s takýmto nezvyčajným nákladom sa nebáli jazdiť aj napriek zvýšeným policajným kontrolám v ostatných dňoch. Ak by ich zastavili, je možné že by žiadnu pokutu ani nedostali, keďže neohrozili cestnú premávku.

Za nehodu môže pes

Dopravnú nehodu v obci Zojná (okr. Zvolen) spôsobil pes. Autá, v ktorých bolo šesť ľudí sa zrazili na rovnom úseku cesty, priamo v obci, Na cestu vybehol pes a preto dvadsaťštyriročný vodič spomalil. Neskúsený mladík, ktorý viezol svojich príbuzných do neho zozadu narazil.

"Pes bežal cez cestu, spomalil som, aby som ho nezrazil. Odzadu ma nabralo auto," hovorí vodič terénneho auta. Pri nehode sa ľahko zranila mladá žena. Šesťdesiatročná žena z druhého auta sa z ťažkých zranení bude liečiť niekoľko mesiacov.

Postihu sa však nevyhne devätnásťročný  ročný vodič, ktorý narazil do pred ním idúceho auta. Majiteľa psa, ktorý prebiehal cez cestu polícia nehľadá. Vinníkom je mladík, ktorý si mal dávať väčší pozor.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy