Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V Seredi sa strieľalo, žena (30) skončila v nemocnici
Zdielať na

V Seredi sa strieľalo, žena (30) skončila v nemocnici

SEREĎ / V stredu krátko po 22 hodine sa v Seredi na Dolnomajerskej ulici strieľalo. Tridsaťročná žena sa tu mala rozprávať s mužom. To sa asi nepáčilo 35 ročnému Seredčanovi, ktorý na oboch vystrelil.

Polícia udalosť na Dolnomajerskej ulici v Seredi vyšetruje ako zločin nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami a prečin ublíženia na zdraví. 30 ročná žena sa v stredu asi o desiatej hodine večer rozprávala s mužom.

Žiarlivostná reakcia

Tento rozhovor pravdepodobne vyvolal žiarlivostnú reakciu u 35 ročného muža. Reagoval tak, že vystrelil zbraňou a zasiahol ženu do stehna. Tá bola prevezená na lekárske ošetrenie. Rozsah zranení zatiaľ nie je spresnený.

"Muž vystrelil na svoju družku z balkóna  následne prišiel dole a zotrval na mieste až kým neprišla sanitka a policajti," informuje hovorkyňa policajného zboru Martina Kredatusová.

"Ideme so psom na prechádzku a zrazu rana ako od piráta a ona sa už krčila. Odbehol som volať políciu, pribehol som naspäť, či je v poriadku a už tam bol on, už na mňa ukazoval prstom - som myslel, že na mňa mieri pištoľou," opisuje priateľ postrelenej.

Bojí sa o život

"Utrpela strelné poranenia v oblasti bedrového kĺbu a trieštivú zlomeninu na ľavej nohe . Ide o vážne zranenie, ktoré si vyžiada hospitalizáciu 2-3 týždne," informuje hovorkyňa nemocnice Mária Pallyaová.

"Polícia udalosť na Dolnomajerskej ulici vyšetruje ako zločin nedovoleného ozbrojovania, a prečin ublíženia na zdraví," dodáva Kredatusová.

Či chcel 35 ročný muž zastreliť mladého milenca alebo družku, je už na vyšetrovaní polície. Mladý muž sa teraz obáva o svoj život keďže žiarlivý druh bude prepustený na slobodu. Polícia ešte stále čaká na znalecké posudky . A od toho bude aj závisieť konkrétne obvinenie a trestná sadzba pre strieľajúceho druha.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy