Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Krutá smrť. Vlado (†24) si pre nešťastnú lásku odrezal hlavu
Zdielať na

Krutá smrť. Vlado (†24) si pre nešťastnú lásku odrezal hlavu

KEŽMAROK / Vladimír z Vrbova (okr. Kežmarok) si na odchod z tohto sveta zvolil neuveriteľne krutú smrť - v práci si odrezal hlavu. Príčinou mala byť nešťastná láska.

Pracovníci linky 112 dostali odkaz, že mladý muž si flexi brúskou odrezal hlavu. V prvom momente si určite pomysleli, že toto nemôže byť pravda.

Keď však policajní technici a súdny lekár vošli do budovy, ktorú si prenajímajú živnostníci na práce v poľnohospodárstve, našli na zemi mladého muž a veľa neho brúsku a odrezanú hlavu.

"Po príchode záchranárov muž nejavil žiadne známky života. Lekár konštatoval smrť," informovala hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková.

Otrasný pohľad

Na družstve pracoval Vlado spolu so svojim otcom. Ten sa nevyhol pohľadu na svojho mŕtveho syna.

V družstve práve chystali kombajny na práce na poli. Vlado sa stratil v garážach, tam si mal vziať aj nástroj, ktorým si siahol na život.

Keď mu otec volal na mobilný telefón, už ho nezodvihol. Zamestnanci ho našli zakrvaveného v šatni. "Bližšie informácie vzhľadom na citlivosť prípadu nebudeme poskytovať," oznámila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

Hovorí sa, že mladý muž nezvládol nešťastnú lásku, iní hovoria o psychických problémoch. List na rozlúčku sa doposiaľ nenašiel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy