Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nina (†16) vyskočila z okna izby. Otázka znie: Prečo?!
Zdielať na

Nina (†16) vyskočila z okna izby. Otázka znie: Prečo?!

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Už v nedeľu sme vás informovali o tragickej smrti mladej stredoškoláčky z Nového Mesta nad Váhom, ktorá podľa všetkého spáchala samovraždu skokom z okna. Udalosť je o to smutnejšia, že dievča by v pondelok oslávilo iba 16. narodeniny.

Bolo to veselé dievča

Správa o tragickej smrti iba 15-ročnej Niny otriasla celým Novým Mestom nad Váhom. To, čo sa stalo, si nevedia vysvetliť ani na škole, ktorú navštevovala.

"Neprejavovala žiadne problémy. Bolo to veselé dievča, študijné výsledky mala v norme. Veľmi nás to zaskočilo a sme v šoku," tvrdí riaditeľ školy Ján Hargaš.

Zapaľovali sviečky

"Skôr by som uverila tomu, že to bola nešťastná náhoda, ako samovražda," tvrdí Ninina kamarátka. Každý, kto aspoň trochu poznal mladé usmiate dievča, sa pýta jedine - prečo? Nina v sobotu asi o 23.00 hodine vyskočila z okna svojej detskej izby. Pád zo šiesteho poschodia neprežila. V škole trúchlili a zapaľovali sviečky.

Lekárka cudzie zavinenie smrti mladej stredoškoláčky vylúčila. Polícia tragédiu nevyšetruje. Podľa našich informácií dievča po sebe nezanechalo ani list na rozlúčku. Skok z okna je preto pre mnohých záhadou.

Namiesto narodenín, pohreb

"Žiaci majú možnosť rozprávať sa s našou školskou psychologičkou, ktorá je nápomocná, ale toto dievča si pomoc nevyžiadalo," dodáva riaditeľ.

"Nikdy sme na nej nevideli, že by mala problémy. Bola to bezkonfliktná baba. Dnes mala narodeniny, tak namiesto oslavy, máme pohreb," dodáva spolužiačka. Posledná rozlúčka s tragicky zosnulou Ninou bude o pár dní. O tom, že toto mladé dievča bolo veľmi obľúbené, svedčí aj skutočnosť, že jej pohrebu sa plánujú zúčastniť stovky študentov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy