Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po zábave prišla smrť! Pavol (†34) nehodu neprežil
Zdielať na

Po zábave prišla smrť! Pavol (†34) nehodu neprežil

TURČEK / Smrteľná nehoda sa stala v nedeľu krátko po piatej hodine ráno. Auto, v ktorom sedelo päť mužov, narazilo do plota rodinného domu. Spolujazdec zrážku neprežil.

Na mieste mŕtvy

Tragická nehoda sa stala okolo piatej hodiny rannej v obci Turček v okrese Turčianske Teplice. Piati muži sa autom vracali z krčmy domov, do obce Sklené. 34-ročný Jozef, ktorý sedel za volantom, narazil do plota rodinného domu.

Jeho spolujazdec Pavol bol na mieste mŕtvy. Vzadu sedeli ešte traja pasažieri. Dvaja z nich boli súrodenci mŕtveho Pavla. "Sme počuli pišťanie gúm a buchot," opisujú obyvatelia.

Alkohol v krvi

"Vodič a ďalší traja spolujazdci vyviazli predbežne s ľahkými zraneniami," informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová. Šoférovi namerali v dychu viac ako 1,7 promile alkoholu. Škodu vyčíslili na šesťtisíc eur.

"Záchranári v prípade 34 ročného muža skonštatovali zranenia nezlúčiteľné so životom ostatných 4 zranených mužov s poraneniami hlavy previezli do nemocnice v Martine," informuje hovorca OS Boris Chmel.

"Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia, ublíženia na zdraví a ohrozenia pod vplyvom návykom látky," dodala policajná hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy