Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bitka svadobčanov. Neveste ostalo len torzo šiat
Zdielať na

Bitka svadobčanov. Neveste ostalo len torzo šiat

RIMAVSKÁ SOBOTA / Mal to byť ich najkrajší deň v živote, no skončil sa poriadnou fraškou. Svadobčanov museli spacifikovať rimavskosobotskí policajti. Do bitky sa zapojila aj nevesta v krásnych bielych šatách.

Celý konflikt vznikol krátko pre ôsmou večer. V čase, keď sa už viacerí svadobčania chystali na odchod. Niektorí z nich sa ale chceli ďalej zabávať.

Svadobčan vytiahol nôž

Hostinu mali zaplatenú len do ôsmej. Podľa našich informácií boli ku koncu agresívni a majiteľ ich vo svojej reštaurácii nechcel. A to bol dôvod, prečo sa niektorí svadobčania nahnevali.

Jeden z nich na personál dokonca vytiahol aj nôž. Majiteľ bol nútený privolať políciu, trestné oznámenie nepodal. "Na miesto boli vyslané všetky policajné hliadky, ktoré sa v tom čase nachádzali vo výkone služby," uviedla hovorkyňa banskobystrických krajských policajtov Mária Faltániová.

Nevesta bitkárka

V priebehu asi dvoch minút dorazilo na miesto päť policajných hliadok. Ani to hostí neodradilo. "Po príchode na miesto sa už celá udalosť odohrávala vonku, kde sme museli krotiť rozvášnených svadobných hostí, aj za pomoci použitia donucovacích prostriedkov," uviedol náčelník mestskej polície Peter Berec.

Agresívneho ženícha museli spacifikovať, čo sa ale nepáčilo jeho novopečenej manželke. Bránila ho ako vedela, mali s ňou čo robiť aj dvaja policajti. Mladý ženích pobudil na polícii až do jedenástej večer.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy