Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bitka v osade. Lukáš (14) napadol Milana (17) kvôli alkoholu
Zdielať na

Bitka v osade. Lukáš (14) napadol Milana (17) kvôli alkoholu

SNINA / Oslava narodenia bábätka v Snine sa zmenila na poriadnu drámu. Zatiaľ, čo sa šťastný otec tešil zo svojho prvého syna, hostia sa medzi sebou pobili tak, že musela zasiahnuť polícia. Na bitku rodičov sa deti najprv iba prizerali, no nakoniec sa pridali aj oni.

Alkohol a bitka

Mladej rodine zo Sniny sa narodilo bábätko, susedov preto pozvali k sebe do bytu na oslavu.  No po pár pohárikoch sa hostia začali medzi sebou hádať a napokon sa strhla bitka. "Všetci sa pochytili, mali trošku vypité. Do bitky sa zapojili aj deti, ktoré svojich otcov bránili," vysvetľuje mama 14-ročného Lukáša Lucia. Nezhody medzi rodičmi vraj začali pri téme alkohol. Nebolo im totiž jasné, kto koľko fliaš kúpil. "Boli opití a začali sa hádať kvôli alkoholu," dodala Lucia.

Dráma medzi susedmi vyvrcholila tým, že 14 ročný Lukáš poranil sklom z rozbitého pohára o tri roky staršieho Milana. Podľa svedkov mu rozbitým pohárom zarezal do ľavého ramena. "Pri bitke zobral Lukáš rozbitý pohár a hodil do chlapca," vysvetľuje okolnosti incidentu Lukášova mama.

Útok rozbitým pohárom

"14- ročný chlapec napadol rozbitým pohárom svojho staršieho kamaráta. Tento prípad je zatiaľ v štádiu objasňovania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu," uviedol hovorca Krajskej polície Prešov Daniel Džobanik. 17- ročný Milan sa zo zranenie bude liečiť najmenej 6 dní.

Lukáša smm doma nenašli. Milan zasa tento incident nechcel komentovať. Rodina však tvrdí, že si už všetko vysvetlili. "Keď videl, že mu bijú otca, tak ho začal brániť. Bolo to len kvôli alkoholu, na druhý deň sa všetko vyriešilo," dodala Lukášova mama.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy