Jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tragédia v Nitre. Žena (†34) vyskočila z okna
Zdielať na

Tragédia v Nitre. Žena (†34) vyskočila z okna

NITRA / V Nitre na sídlisku Chrenová vyskočila z okna 34-ročná žena. Podľa susedov sa v ich paneláku zrejme ocitla náhodne. Nikto ju tam totiž nepozná. Mŕtva žena pochádzala z okresu Nové Zámky.

Osudné 6. poschodie

Žena (†34) sa ocitla na 6. poschodí paneláku, kde otvorila okno a vyskočila von. Všetko videla pani, ktorá býva na prízemí. "Moja mamka akurát vešala prádlo, keď vyskočila ju videla ako dopadla na zem,"  opisuje obyvateľ paneláku.

Šokovaní obyvatelia  sa žene rozbehli na pomoc. Okamžite zavolali záchranku, ktorá dorazila na miesto v priebehu niekoľkých minút. Žene však už nebolo pomoci, bola mŕtva. "Ležal som v posteli a počul som strašnú ranu. Rýchlo som volal 112 a utekal som von," dodal obyvateľ.

V dome sa nachádzali aj osobné veci  a doklady nebohej. "Vak bol na zemi. Boli tam aj barle. Okno bolo otvorené dokorán," opisuje. Mŕtva žena mala pravdepodobne problémy s chôdzou.

Žiaden list na rozlúčku

Polícia nenašla žiaden list na rozlúčku. "Okolnosti nešťastia prešetrujeme. začali sme trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," konštatovala Renáta Čuháková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre.

Susedia mŕtvu nepoznajú. Tvrdia, že v dome nežila. "V živote som ju tu nevidel. Neviem, kto to je," konštatuje obyvateľ.

Polícia zistila, že nebohá pochádza z dediny pri Nových Zámkoch. Nikto ale nevie, prečo sa rozhodla ukončiť svoj život skokom práve z tohto paneláku v Nitre.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy