Jasno
11°
Bratislava
Rómeo a Júlia. Najprv sa zabila ona, potom to skúsil on
Zdielať na

Rómeo a Júlia. Najprv sa zabila ona, potom to skúsil on

VARŠAVA / Nevidím nič dobrého na tomto svete, takto zneli slová 19-ročnej slečny, ktorá sa rozhodla svoj život predčasne ukončiť. Prešlo len niekoľko dní od jej pohrebu a o rovnaký čin sa pokúsil aj jej 21-ročný priateľ.

Nešťastie v štastí

Problémov mala len 19-ročná Ola asi viac, ako by zvládla. Nedarilo sa jej v škole, pociťovala nevraživosť okolia a doma boli hádky na dennom poriadku. Preto sa asi rozhodla svoj život radšej ukončiť ako bojovať. Rovnako na tom bol aj jej 21-ročný priateľ, ktorý sa tiež pokúsil o samovraždu.

Mladí zaľúbenci Pawel a Ola tvorili šťastný pár už niekoľko mesiacov. Pripravovali sa na spoločný život. Jedného dňa, keď sa ale mladík vrátil z práce, našiel svoju priateľku obesenú.

Zomrela

Okamžite zavolal záchranku, ale už bolo neskoro. "Nebolo jej možné už pomôcť. Oživovanie bolo neúspešné, dievča neprežilo," konštatuje Katarzyna Cislo, hovorkyňa polície.

Ola trpela dlhšiu dobu vážnymi depresiami a so svojimi pocitmi sa zverovala na sociálnu sieť. "Tvrdila v nich, že sú to posledné dni jej života, že už nemá dôvod žiť a chce si vziať život," dodala Cislo.

"Je to strašné, odísť z tohto sveta a nepovedať ani slovo. Nevidieť nič pekné na tomto svete, nepočuť spev vtákov, zvuk hudby, hlas priateľa," napísala na Facebook.

Milenec sa zrútil

Jej priateľ Pawel sa po pohrebe svojej milovanej psychicky zrútil. S jej odchodom sa nevedel vyrovnať. "Jej priateľ sa po pohrebe psychicky zrútil, nevedel si nájsť vo svete miesto," dodala Cislo.

Rovnako ako Ola, aj on svoje pocity zverejňoval na sociálnej sieti. "Dnes o 17:07 stratil môj život pre mňa zmysel. Moja kňažná odišla na večnosť," napísal na svoj profil.

Obesil sa

Pawel bol vášnivým milovníkom motoriek. Pokúsil sa preto obesiť na reťazi od motorovej píly. Život mu ale zachránil jeho brat s otcom, ktorí okamžite zavolali sanitku. Pawel stále bojuje o život.

"Záchranári ho previezli do nemocnice. Jeho stav je veľmi vážny ale stabilný, momentálne je v umelom spánku. Lekári sú vo svojich vyjadreniach opatrní," uzavrela Cislo.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy