Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Popradčanov vystrašili kukláči. Posvietili si na dílerov drog
Zdielať na

Popradčanov vystrašili kukláči. Posvietili si na dílerov drog

POPRAD / Popradskí kriminalisti v stredu večer priamo na najväčšom sídlisku Juh zadržali dílerov drog. Polícia zatiaľ k prípadu veľa informácií neposkytuje. Na mieste zasahovali aj kukláči a po zrážke zostalo rozbité neoznačené policajné aj osobné vozidlo.

Známa firma

Podľa svedkov policajti vyzývali vodiča tmavého auta, aby zastavil. Zazneli aj varovné výstrely, ale vodič výzvy nerešpektoval.

Popradskí kukláči a kriminalisti na mieste zadržali troch mužov. Jeden drogy kupoval a druhý zadržaný bol v Poprade už dobre známy.

Vo veľkom predával drogy aj mladistvým, a to na viacerých miestach. Dokázal zohnať akúkoľvek drogu a akékoľvek množstvo. V tom mu údajne pomáhal muž, ktorý pred policajtmi unikal v tmavom aute. 

10 rokov

"Na mieste policajti zaistili striekačku a skladačku s bielou kryštalickou látkou, ktoré boli zaslané na expertízu. Zároveň bola vykonaná aj domová prehliadka, pri ktorej boli nájdené rôzne veci súvisiace s drogovou trestnou činnosťou," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník.

V prípade dokázania viny hrozí obvineným až desať rokov vo väzbe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy