Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Peter (29) obchodoval s drogami, prišli si poňho kukláči
Zdielať na

Peter (29) obchodoval s drogami, prišli si poňho kukláči

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Policajti z Považskej Bystrice majú za sebou úspešnú akciu. Zadržali muža, podozrivého z obchodovania s drogami. 29-ročného Petra pozorovali už niekoľko mesiacov a išli na istotu. V byte našli pervitín.

700 jednorázových dávok

Z vchodu paneláku policajti v kuklách vyviedli dvoch bratov. Muž, ktorý si zakrýval tvár, je Peter. Policajti na neho striehli už dlho. Mali informácie, že by mal predávať drogy.

" To je svetoznáme, staroznáme, sa to tu drží v paneláku. Len nikto nevie, u koho," opisuje suseda. Najprv vrazili do bytu na siedmom poschodí. Pri domovej prehliadke u neho policajti objavili väčšie množstvo drogy, z ktorej by sa dalo vyrobiť až 700 jednorazových dávok. Predbežná expertíza potvrdila, že ide o pervitín.

Zadržali aj zákazníka

"Vyjdem s kočiarom a dvaja muži v maskách. Vydesilo ma to," dodáva ďalšia suseda. Nevynechali ani jeho auto. S putami na rukách sa Peter díval, ako prehľadávajú čierny Passat zaparkovaný pred panelákom.

Zadržali pri ňom aj muža z okresu Bytča, ktorý si sem prišiel po tovar. Mal pri sebe skladačku na 10 dávok.  Peter mal predávať pervitín nielen konzumentom z Považskej Bystrice, ale i zo Žiliny či Rajca.

Vyšetrovateľka ho už obvinila. Za obchodovanie s drogami mu hrozí strata  slobody na 10 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy