Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Tragická nehoda v Myjave. Z autobusu zmizli peniaze
Zdielať na

Tragická nehoda v Myjave. Z autobusu zmizli peniaze

HRAŠNÉ / Kamión, ktorý sa na nás rútil dostal šmyk. tak opísala sekundy pred nehodou v Hrašnom (okr. Myjava) Erika, ktorá sa viezla v linkovom autobuse.

"Ostalo ticho a potom som videla aj krv. Jeden chlapec bol zakliesnený za vodičom vpredu. Jedna pani sa nemohla pohnúť," opisuje nehodu Erika. 

Erika: vodič nám zachránil život

Po nehode na mieste zomrel vodič autobusu z Chocholnej. "Vodič nás možno aj zachránil tým, že sa dal na pravú stranu," myslí si Erika. "Za celú dobu, kým u nás pracoval nemal žiadnu dopravnú nehodu," uviedla hovorkyňa SAD Ivana Strelcová. "Sám vedel, že zomrie, ale zachránil ostatných cestujúcich," hovorí Erika. 

Žiaľ ani tragická smrť šoféra autobusu nezabránila niektorým ľuďom, aby sa v blízkosti jeho už nehybného tela, obohatili. "Polícia nás varovala, že tam nebudú všetky peniaze, ktoré tam mali byť. Živí okradli mŕtvych," dodala Strelcová.

Jeden mŕtvy, osem zranených

Tragická dopravná nehoda sa stala v nedeľu krátko po štrnástej hodine. Linkový autobus sa v obci Hrašné (okr. Myjava) zrazil s kamiónom. Podľa dostupných informácií dostal vodič kamióna v ľavotočivej klesajúcej zákrute šmyk. VIAC TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy