Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Smrteľná nehoda pri Bernolákove spôsobila totálny kolaps
Zdielať na

Smrteľná nehoda pri Bernolákove spôsobila totálny kolaps

Zdroj: isifa

BERNOLÁKOVO, VEĽKÝ BIEL / Na ceste medzi Bernolákovom a Veľkým Bielom došlo ráno k tragickej nehode. Čelne do seba vrazili dve autá. Zrážku neprežil 45 ročný vodič. Polícia zisťuje príčiny tragédie.

Čelná zrážka

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok krátko pred 6:30 medzi obcami Veľký Biel a Bernolákovo. Jej účastníkmi boli  Volkswagenu Transporter a devätnásťročný vodič Audi TT.

Podľa doterajších informácií došlo z dosiaľ presne nezistených príčin v premávke na uvedenej cestnej komunikácii k čelnému stretu uvedených motorových vozidiel.

Zraneniam podľahol

Následkom stretu utrpel vodič Volkswagenu zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič Audi TT bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Celková škoda v súvislosti s dopravnou nehodou bola vyčíslená na cca 6 200 eur.

Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Kamión verzus autobus

V nedeľu krátko po 14:00 hodine sa zrazil kamión s autobusom, ktorý smeroval so Senice. V nepriehľadnej ľavotočivej klesajúcej zákrute stratil vodič kamióna kontrolu nad vozidlom a skrížil sa cez oba jazdné pruhy.

Šofér oproti idúceho autobusu sa nemal šancu nehode vyhnúť a nehodu neprežil. Devastačným poranenia podľahol priamo na mieste. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy