Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Úspešný podnikateľ vyvraždil rodinu a odpálil dom!
Zdielať na
Krimi

Úspešný podnikateľ vyvraždil rodinu a odpálil dom!

TAMPA / Žena venčila psa. Pred jej očami vybuchol dom. V útrobách vily našla polícia štyri mŕtvoly. Požiar zrovnal so zemou veľkú časť luxusnej rezidencie patriacej tenistovi Jamesovi Blakeovi. Informáciu priniesla americká stanica ABC News.

Dom obsypaný pyrotechnikou

Mohutná explózia zničila vilu úspešného podnikateľa Darrina Campbella. Dom mal druhý rok prenajatý od niekdajšieho tenistu Jamesa Blakea. Polícia našla v útrobách vily mŕtve telá muža a jeho rodiny.

Vyšetrovatelia potvrdili, že rodičia spoločne s dvomi deťmi podľahli strelným zraneniam. Šéf vyšetrovateľov potvrdil, že Campbell pred výbuchom nakúpil veľké množstvo pyrotechniky

Bezproblémová rodina

Polícia pracuje s verziou vraždy s následnou samovraždou. Campbell zastrelil svoju manželku Kimberly, devätnásťročného syna Colina a dospievajúcu dcéru Megan. V rezidencii sa našla zbraň registrovaná na muža. Prípad je v štádiu vyšetrovania. Nikto nepozná motív tragédie. Celá rodina bola obľúbená a viedla usporiadaný život.

Dom mal rozlohu 6 000 metrov štvorcových. Bol vybavený piatimi spálňami a rovnakým počtom kúpelní. K pozemku patril aj bazén. Ide o jednu z najexkluzívnejších ulíc v Tampe.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy