Jasno
11°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
V rodinnom dome vybuchol plyn, majiteľ je v nemocnici
Zdielať na

V rodinnom dome vybuchol plyn, majiteľ je v nemocnici

ÚĽANY NAD ŽITAVOU / V Úľanoch nad Žitavou vybuchol rodinný dom. Do vzduchu ho vyhodil 28-ročný bývalý majiteľ, ktorému dom zhabala banka. Viktor ešte zakričal susedovi, čo sa chystá urobiť a ten mu utekal na pomoc. Explózia tak zranila oboch mužov.

Majiteľa domu previezli do nemocnice

Zúfalý muž v dome pustil plyn, ktorý sa za pár minút rozšíril po celom dome. Za Viktorom práve išiel do domu aj kamarát - sused. Tomu ešte údajne zakričal: Choď preč, o chvíľu to tu vyletí do vzduchu. Potom už len bolo počuť obrovský výbuch.

Muž bol v tej chvíli údajne v garáži a explózia ho zasiahla. Kamaráta, ktorý sa tam len blížil, silná tlaková vlna odhodila. Dom začal ešte aj horieť. 28-ročný majiteľa domu s ťažkými zraneniami previezli do nemocnice.

Kamaráta po ošetrení prepustili domov. Na miesto prišli aj policajní a hasičskí experti. Po explózii zostal dom úplne zničený, má vybité okná aj dvere. Je ale celkom možné, že výbuch narušil statiku domu.

Zúfalý muž nevládal splácať hypotéku

Viktor ešte pred časom žil v rodičovskom dome s manželkou, dieťaťom a rodičmi. Údajne vyplatil súrodencov a na dom si zobral hypotéku. Prišiel však o prácu, dom mu zhabala banka a vraj sa s ním aj rozišla manželka. Toto všetko ho zrejme dohnalo k tomu, čo urobil. "Vyšetrovateľ začali sme trestné stíhanie pre zločin všeobecného ohrozenia," potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy