Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
V bratislavskej Petržalke zhorelo auto, do tla
Zdielať na

V bratislavskej Petržalke zhorelo auto, do tla

BRATISLAVA / V pondelok v skorých ranných hodinách dostali hasiči hlásenie, že na Beňadickej ulici v bratislavskej Petržalke horí luxusné auto.

Poškodená fasáda gymnázia

Na takmer 30 tisíc eur sa vyšplhali predbežné škody po rannom požiari na Beňadickej ulici v Bratislave. Krátko po 3:00 tu do tla zhorelo Audi A8, plamene poškodili aj vedľa stojace BMW 3 a Toyotu Avensis.

V podchode medzi cirkevnou školou a Cirkevným konzervatóriom však oheň spôsobil aj ďalšie škody. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, poškodená je fasáda, okná a vnútorné priestory oboch škôl a strop podchodu.ň

Škoda na Audi 20 tisíc

Škody v konzervatóriu odhadli na 5 000 eur, na základnej škole ich vyčíslili na 1 050. Na dvoch poškodených autách sú predbežné škody 2 600 eur a na zhorenom Audi 20 tisíc. Presné okolnosti požiaru ukážu až výsledky kriminalistickej expertízy, cudzie zavinenie predbežne nevylúčili. Prípad polícia rieši ako poškodzovanie cudzej veci.

Podobný prípad sa stal pre mesiacom v obci Banka, neďaleko Piešťan. Autobus začal horieť priamo počas jazdy! Vodič ho okamžite odstavil a sám sa pokúsil plamene skrotiť. Ale márne. Do príchodu hasičov ho požiar pohltil úplne. Prečítajte si viac TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy