Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Polícia pátra po Alexandrovi Šimonovi (51), mal zaviniť smrteľnú nehodu
Zdielať na

Polícia pátra po Alexandrovi Šimonovi (51), mal zaviniť smrteľnú nehodu

Zdroj: noviny.sk

STREČNO / Žilinská polícia už pozná totožnosť muža, ktorý podľa nej spôsobil v piatok pri Strečne tragickú dopravnú nehodu. Ide o Alexandra Šimona (51) z obce Žitná Radiša (okr. Bánovce nad Bebravou).

Šimona už obvinili

Polícia po mužovi stále pátra a prosí o pomoc všetkých, ktorí tohto muža poznajú. Alexandra Šimona už obvinili z prečinu usmrtenia a prečinu neposkytnutia pomoci. Informácie o hľadanom mužovi môžete volať na číslo 158.

Pri tragickej dopravnej nehode pod Strečnom zomreli dvaja ľudia - Michal (27) a Roman (44). Alexander Šimon z miesta nehody ušiel, keď zistil, že jej následky sú tragické.

Auto vletelo pod protiidúci kamión

Strieborný mercedes išiel v smere z Martina do Žiliny. Keď už prešiel nešťastný trojpruh pod Strečnom, v protismere sa zjavilo ďalšie auto. "Vravia, že zaspal a trafil ten strieborný mercedes," hovorí svedok.

V limuzíne sa podľa našich informácií viezli traja profesionálni vojaci a civilný zamestnanec armády. Po náraze toto auto otočilo a vletelo priamo pod protiidúci kamión. "Tam sa zrazili dve autá, mercedes roztočilo a vletel priamo pod moje auto," hovorí vodič kamióna.

Zadná časť mercedesu bola úplne zdemolovaná. Žilinskí hasiči mali čo robiť, aby sa dostali k spolujazdcom, ktorí tam sedeli. "Dvaja vpredu boli v poriadku, ale tí dvaja vzadu sa už nehýbali. Jednému krv tiekla z úst a uší a druhý už vôbec nereagoval," dodáva vodič kamiónu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy