Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Mladík (21), ktorý pri skoku z okna dopadol na robotníka, bojuje o život
Zdielať na

Mladík (21), ktorý pri skoku z okna dopadol na robotníka, bojuje o život

BRATISLAVA / V prípade požiaru a pádu z okna, pri ktorom muž dopadol na nič netušiaceho robotníka, už polícia začala trestné stíhanie. Obidvaja zranení muži naďalej zostávajú v starostlivosti lekárov.

Muž bojuje o život v nemocnici

21-ročný mladík mal vyskočiť z okna horiaceho bytu na 12. poschodí. Dopadol na muža, ktorý pracoval na zatepľovaní paneláku. "Počula som veľkú ranu, ako keby spadla doska z lešenia. Nevedeli sme, čo to je," hovorí obyvateľka paneláka.

Mužov našli ležať na betónovej terase. O život 21-ročného mladíka naďalej bojujú lekári v nemocnici. "Muž je naďalej v kritickom stave hospitalizovaný na ARO. Druhý muž je po operácii kolena, zotavuje sa," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Petra Stano Maťašovská.

Založením požiaru ohrozil susedov

"Muž mal viacnásobné poranenia predkolenia. Nohu mal ako hokejka, ale bol pri vedomí," dodáva svedkyňa incidentu. 21-ročný mladík chcel pravdepodobne spáchať samovraždu. Údajne najskôr podpálil byt, podrezal si žily a potom vyskočil z okna.

"Vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia, prečinu ublíženia na zdraví a prečinu poškodzovania cudzej veci," uviedol hovorca Krajskej polície Bratislava Michal Szeiff. Polícia zatiaľ nikoho konkrétneho neobvinila. Pri požiari bytu sa nikto ďalší nezranil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy