Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
V bratislavskom byte našli mŕtvu ženu (†61)
Zdielať na

V bratislavskom byte našli mŕtvu ženu (†61)

BRATISLAVA / V nedeľu doobeda našli v byte na Rezedovej ulici v mestskej časti Ružinov mŕtvu ženu. Podľa dostupných informácií zomrela 61-ročná žena, ktorá utrpela poranenia na hlave.

Lekár nariadil pitvu

Telo 61-ročnej ženy bolo v byte na 11. poschodí. Nebohá mala poranenú hlavu. Záchranári, ktorí prišli na miesto, nedokázala žene pomôcť. "Mohli sme konštatovať len smrť z neznámej príčiny," uviedol hovorca OS ZZS SR Boris Chmel.

Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčiť nevedel, preto nariadil súdnu pitvu. Podľa našich informácií mali v piatok večer prísť do bytu na návštevu dve ženy. Policajti sa na ne údajne obyvateľov pýtali. "Bolo počuť buchoty," hovorí obyvateľka paneláku.

S manželom veľa pili

V byte s ňou mal byť podľa jej susedov aj manžel, údajne boli stále spolu. Podľa obyvateľov paneláku obaja veľmi pili, ale že by boli medzi nimi spory, to popreli. "Nie, oni sa ľúbili," hovorí obyvateľka paneláku.

Počas zaisťovania stôp, manžel sedel zrútený na chodbe na stoličke. Čo sa v byte na 11. poschodí odohralo policajti vyšetrujú. Podľa susedov žena trpela epilepsiou, mohla dostať záchvat, spadnúť na zem a rozbiť si hlavu. Je však možné aj to, že jej smrť zapríčinil niekto iný.

Učiteľka si strelila do hlavy

Smrť 61-ročnej ženy nie je jediným prípadom, ktorý sa stal tento týždeň v hlavnom meste. 37-ročná Milena sa rozhodla ukončiť svoj život v jednom z bratislavských bytov. Matka malého chlapca si strelila do hlavy na toalete. VIAC TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy