Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Opitý Dominik (21) zdemoloval auto a garáž, ušiel
Zdielať na

Opitý Dominik (21) zdemoloval auto a garáž, ušiel

HUBOŠOVCE / V Hubošovciach (okr. Sabinov) sa v sobotu o piatej ráno stala dopravná nehoda. Osobné auto narazilo do betónového oplotenia a skončilo v garáži pri jednom z rodinných domov. V aute sedeli mladí muži. Kto šoféroval, ostáva záhadou.

Z miesta nehody ušli

"Silná rana to musela byť. Šupa, keď ja som sa v noci zobudil tak to bola riadna šupa," hovorí majiteľ domu. Pri náraze do garáže sa zranil jeden z mladíkov. Navyše z miesta nehody muži ušli. "V motorovom vozidle sa už nenachádzali žiadne osoby a jedna osoba bola ošetrená," uviedol veliteľ zásahu HaZZ Sabinov Milan Palenčár.

Majitelia z neďalekého domu vybehli na ulicu. Pred svojou garážou našli havarované auto. Jeho majiteľ 21-ročný Dominik, sa podľa ich slov tackal pri aute a odstraňoval z neho evidenčné čísla. "Mu hovorím netrhaj ŠPZ-ky, lebo si poškodíš ešte viac a odišiel preč," hovorí obyvateľ Hubošoviec.

Kto šoféroval?

"Majiteľ havarovaného vozidla prišiel v krátkom čase na miesto nehody. Polícii však tvrdil, že on auto nešoféroval," uviedol hovorca prešovských krajských policajtov Daniel Džobaník. "On že ide doniesť peniaze, že sa nejako dohodneme," hovorí obyvateľ Hubošoviec.

Okrem vodiča sedel v aute ešte minimálne jeden spolujazdec. Ten skončil na ošetrení. Ďalší mladý muž prišiel na miesto nehody o niečo neskôr. Majiteľ auta nafúkal viac ako jedno promile. Vytrvalo však polícii tvrdil, že za volantom auta nesedel. "Polícia zaistila auto pre účely objasnenia dopravnej nehody a zároveň bude zisťovať, kto vozidlo viedol," dodal Džobaník.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy