Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Ján (32) si neurobil vodičák, za volant si sadol opitý
Zdielať na

Ján (32) si neurobil vodičák, za volant si sadol opitý

LUŽIANKY / V Lužiankach havaroval opitý vodič. Vrazil do oplotenia na miestnej ubytovni. 32-ročný muž si sadol za volant aj napriek tomu, že si nikdy neurobil vodičský preukaz. Zranenú posádku v aute zachraňovali obecní policajti.

Autom vletel rovno na chodník

"Počuli sme len pišťanie gúm a buchot," opisujú obyvatelia dediny. 32-ročný muž nezvládol odbočovanie z vedľajšej cesty na hlavnú. S autom vletel na chodník a zdemoloval oplotenie.  

Obrovský náraz začuli obecní policajti, ktorí neďaleko hliadkovali. Tí posádke pribehli na pomoc. "Vnútri bol dym, tak sme sa báli, aby k niečomu neprišlo. Otvorila som dvere spolujazdca, nedali sa, tak ťažko sme ich otvorili. Prešla som z druhej strany, odkiaľ som vytiahla šoféra," opisuje policajtka Eva Ostertágová.

Litrová fľaša vodky

Zo zadymeného auto odvážna policajtka oboch mužov dostala, boli pri vedomí a mali len ľahšie zranenia. Dôvod, prečo tak ľahký manéver s volantom vodič nezvládol, bol už zakrátko jasný.

"Bolo vidno zjavne, že sú opití v aute sa nachádzala litrová fľaša od vodky," dodáva policajtka. Podgurážený Ján zrejme myslel sťažnosť. To čo sa stalo ho zjavne netrápilo a s úsmevom na tvári ukazoval vulgárne gestá.

"Policajti namerali v dychu vodiča 2,35 promile alkoholu," informuje hovorkyňa policajného zboru Božena Bruchterová. Vodič nielen, že auto šoféroval opitý, navyše nemá ani vodičský preukaz. Policajti mu tak nemali ani čo zadržať.  Ján si auto, ktoré rozbil kúpil iba pár hodín pred nehodou.

Téme sa venuje reportérka Diana Pavlisová. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy