Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Záchranári sa ponáhľali k pôrodu, skončili v priekope
Zdielať na

Záchranári sa ponáhľali k pôrodu, skončili v priekope

MICHALOVCE / Záchranári sa ponáhľali k rodičke. Za obcou Čierne Pole (okres Michalovce) však dostali šmyk a prevrátili sa do priekopy. Ratovať ich museli miestni obyvatelia. K rodičke bola privolaná náhradná sanitka.

Ľudia zachraňovali záchranku

Chceli pomôcť a nakoniec potrebovali sami pomoc. Záchranári sa ponáhľali na zásah. Po prejdení ľavotočivej zákruty sa ale zrejme dostali do šmyku a skončili v priekope. "My sme tu kopali a zrazu pozeráme, že brzdia. Potom sa šmykli," opísala kurióznu nehodu svedkyňa. "Spýtala som sa či majú niekoho vo vnútri. Nemali, išli k pôrodu," dodala. 

Dedinčania utekali k záchranárom na pomoc. Tí však našťastie vyšli z vozidla po vlastných. "Dobehla som tam, lebo nikto nevystupoval. Už som mala v ruke telefón, že volám záchranku  a hasičov. Šofér ale vystúpil a povedal mi, že je všetko v poriadku," povedala svedkyňa.

Nebezpečný úsek

Zákruta je však postrachom aj pre ostatných vodičov. Už nejeden sa po jej prejdení ocitol v priekope. Záchranárom v tomto prípade museli prísť na pomoc hasiči. "Zákruta je nebezpečná, aj keď tak nevyzerá. Už sa tu veľa áut prevrátilo," objasnila svedkyňa nehody.

Nehoda ale našťastie neskomplikovala pôrod. Po rodičku, ktorá mala priviezť na svet v poradí vraj už deviate dieťa prišla okamžite náhradná sanitka. Čo ale bolo presnou príčinou nehody zatiaľ známe nie je. "Na zásah bola okamžite vyslaná následne ďalšia ambulancia záchrannej zdravotnej služby," oznámila hovorkyňa košickej záchrannej služby Andrea Kočišová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy