Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
V Košiciach sa zrazila sanitka s autom, dvaja zranení
Zdielať na

V Košiciach sa zrazila sanitka s autom, dvaja zranení

KOŠICE / Na križovatke ulíc Toryská a trieda SNP v Košiciach sa stala dopravná nehoda. Na frekventovanej ceste sa zrazilo osobné auto so sanitkou. Auto skončilo po náraze so sanitkou rovno pod svetelnou signalizáciou.

Dvaja zranení

Vodič Volkswagenu podľa našich informácií išiel v kolóne áut smerom zo sídliska KVP. Cestu mu údajne skrížila sanitka, prevážajúca pacientku na transplantáciu. Po silnom náraze v Passate vystrelilo airbagy a rozbilo sa aj čelné sklo. Pri nehode sa zranili dvaja ľudia, vodič auta a pacientka v sanitke.

Jeden zo záchranárov vyviazol z auta s odreninami na tvári. "Ľahké zranenia, preto išli do nemocnice," uviedol veliteľ zásahu Ľubomír Palušák. Sanitka mala podľa našich informácií počas jazdy zapnuté majáky a tak zatiaľ nie je jasné, ktorý z vodičov nehodu zavinil.

Sanitka je totálne poškodená

"Sanitka, keďže je to staršie vozidlo je totálne poškodená, je tam zničená náprava nárazom na obrubník. Passat, ktorý je síce nové vozidlo, ale obúchaný z každej strany, takže takisto totálne zničený," opisuje rozsah škôd Róbert Mamčák z Odťahovej služby.

Odstraňovanie následkov nehody na mimoriadne frekventovanej ceste trvalo len niekoľko minút. "Po šetrení políciou nm trvalo cirka 10 minút kým sme obidve vozidlá dostali mimo vozovku a ťaháme ich preč," hovorí Mamčák.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy