Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Starenka (80) spala pod stromom, okradol ju totiž vnuk
Zdielať na

Starenka (80) spala pod stromom, okradol ju totiž vnuk

RUŽOMBEROK / Pomáhať a chrániť. Tak toto heslo štátnych policajtov, by mohli s hrdosťou nosiť aj niektorí mestskí policajti. Po piatkovej nočnej službe by si to tí ružomberskí určite zaslúžili.

Vnuk ju okradol

Počas hliadkovania si policajti všimli na stredovom ostrovčeku osobu. ostali poriadne zaskočení, keď z provizórneho prístrešku vyšla útla 80-ročná žena. "Tam je deka a paplón. Ono je teraz dobre, že je teplo. Bola som pri tom vnukovi, no ale keď toto mi porobil, peniaze mi s kamarátom," hovorí starenka.

Do útulku žena ísť nechcela. Mestskí policajti však o tom, že by neprijala túto formu nocľahu, nechceli ani počuť. Asi dve hodiny presviedčania a následného vybavovania, napokon priniesli svoje ovocie. Starenka, ktorá spala v kríkoch sa napokon dala prehovoriť a vďaka starostlivým mestským policajtov po viac ako dvoch mesiacoch, konečne spala v teple.

Zvláštne svetlá

Hliadka mestskej polície preverovala aj oznámenie od obyvateľky, ktorá si pri poliklinike všimla podozrivé svetlá. Namiesto zlodejov našli mestskí policajti pod oknami ambulancií svojich kolegov.

Oznamovateľke však ďakujú za jej všímavosť. Keďže hliadky nemôžu byť všade spolupráca s občanmi je jediná možnosť, ako mnohých páchateľov prichytiť pri čine. Tohto týždňová piatková služby bola neočakávane pokojná, no policajti z nej určite odchádzali s dobrým pocitom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy