Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Díler chcel ukryť pervitín, napchal ho do seba a skolaboval
Zdielať na

Díler chcel ukryť pervitín, napchal ho do seba a skolaboval

NEMECKÁ / Počas drogovej razie v obci pri Brezne museli policajti zachraňovať mladého muža. Chcel zamaskovať stopy po pervitívne a tak všetky drogy nahádzal do seba. Organizmus to nezvládol a putoval rovno do nemocnice.

Drogy, zbrane, zásobníky

Muž chcel zahladiť stopy tým, že požil obrovské množstvo drog. Pervitínu sa zbavil spôsobom jeho konzumácie. Nemyslel však na možné zdravotné následky. Pred očami policajtov náhle skolaboval a ujať sa ho museli breznianski lekári. Má poleptané sliznice. Policajti vyšetrujú prípad drogovej trestnej činnosti a zločinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Okrem striekačiek s pervitínom mal muž v dome aj marihuanu. Muž sa výrobou drog pravdepobone živil, keďže počas razie našla polícia kompletné zariadenie na výrobu. Pri prehliadke objavili desiatky zbraní so zásobníkmi. "V dome bolo nájdených takmer 200 kusov nábojov rôzneho kalibru a viacero zbraní," uviedla hovorkyňa banskobystrickej polície Petra Vašková.

Nelegálne odbery elektriny

Susedov prekvapila drogová razia. Nemali ani potuchy, čo sa deje v ich okolí. Zadržaný muž žil v dome s rodinou s malým dieťaťom. Počas drogovej razie policajti odhalili nelegálne odbery elektriny a plynu, ktorý pravdepodobne slúžil na výrobu drog.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy