Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Súrodenecká hádka s krvavým koncom! Sestra (22) dorezala brata
Zdielať na

Súrodenecká hádka s krvavým koncom! Sestra (22) dorezala brata

ZVOLEN / Krvavý útok súrodencov sa odohral v centre Zvolena. Žena (22) napadla svojho o desať rokov staršieho brata. Po hádke ho porezala na krku. Skončila v policajnej cele.

Dráma vo Zvolene

Krvavá dráma sa odohrala priamo na ulici v centre mesta Zvolen. Ľudia čakajúci na autobusovej zastávke stáli iba pár metrov od miesta útoku. Pred očitými svedkami došlo k ostrej výmene názorov súrodencov, ktorú 22-ročná bezdomovkyňa Lucia ukončila napadnutím svojho brata.

"Stala sa hádka a sestra brata podrezala," opísal celú situáciu očitý svedok. 

Súrodenecká hádka

Súrodenecká dvojica sedela na lavičke s ďalšími bezdomovcami. Lucia mala brata porezať na krku nožom, ktorý mu údajne vytrhla z ruky. Muža s krvácajúcim hrdlom previezli do zvolenskej nemocnice. Jeho stav nie je život ohrozujúci.

"32-ročný muž utrpel rezné poranenia v oblasti krku pod bradou," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Banská Bystrica Petra Vašková.

Alkohol úradoval

Čo viedlo mladú ženu k takémuto radikálnemu riešeniu hádky, si ani ostatní bezdomovci vysvetliť nevedia. "Neviem to vysvetliť, nechápem tomu ani sám. Všetko bolo v pohode, všetko bolo mierumilovné," doplnil svedok.

Úlohu pri útoku zohral aj alkohol. V čase, keď sa incident odohral, boli obaja súrodenci opití. Mladá žena je už v rukách polície. Kým ju však policajti vypočuli, musela vytriezvieť. "V súvislosti s udalosťou už začal vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu," uzavrela hovorkyňa.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy