Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bitka na diskotéke. Všetci tvrdia, že sa len bránili
Zdielať na

Bitka na diskotéke. Všetci tvrdia, že sa len bránili

HUMENNÉ / Hromadná bitka, pri ktorej sa každý iba bránil. Tak to vyzeralo na diskotéke v Humennom. Ženu (40) mal útočník udrieť dreveným hranolom po hrudi tak silno, že jej zlomil rebro. Muž síce tvrdí, že ide o výmysly. Policajti mu však prišili rovno dve obvinenia.

Syna mali zámerne opiť

V miestnej krčme bolo cez víkend na diskotéke poriadne rušno. Bitku dostal syn Milana z Humenného. Ten tvrdí, že chlapca tam zámerne opili. Majiteľ podniku však povedal, že mladík už prišiel opitý a preto ho z diskotéky vyhodili. "Opil sa niekde inde. Prišiel k nám a vystrájal, tak som ho sotil," hovorí majiteľ podniku.

"Chlapca mi pobili na diskotéke. Dospelí chlapci môjho rozkopali, zaťa mi rozkopali, manželku mi pobili," hovorí účastník incidentu Milan. Strhla sa riadna mela. Muži ani poriadne nevedia, kto, koho a prečo vlastne udrel. Poriadok urobili až policajti. "Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví v súbehu s prečinom výtržníctva," uviedla hovorkyňa krajských prešovských policajtov Jana Migaľová.

Zaujímavé je, že každý jeden z účastníkov incidentu má pocit, že sa vlastne len bránil. Najhoršie dopadla 40-ročná žena. "36-ročný muž mal ženu udrieť palicou do hrude, a to tak, že jej zlomil rebro," uviedla Migaľová.

Ženu buchol hranolom

"Keď on chcel ma buchnúť s tým hranolom, ja som ten hranol chytil. Tak nebuchol on mňa, ale buchol som ja jeho," hovorí účastník incidentu Peter. Za toto Petrovi vzniesli obvinenie. Podľa neho neprávom. "Dnes, keď vás udriem ja, vám nebude nič, no ale papier si nie je problém vybaviť tak, aby ste tri štyri mesiace maródovali," myslí si účastník incidentu. 

"Nech je rád, že takto dopadol, že ho nedávam na súd. Ešte vymýšľa, nech je rád," tvrdí účastníčka sporu Oľga. Majiteľ diskotéky má na krku dva trestné činy a hrozí mu 2-ročné väzenie.

Téme sa venuje reportérka Jana Veľasová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy