Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Medzi Prešovom a Košicami sa stala nehoda, auto skončilo na zvodidlách
Zdielať na

Medzi Prešovom a Košicami sa stala nehoda, auto skončilo na zvodidlách

KOŠICE / Na D1 medzi Prešovom a Košicami došlo k dopravnej nehode dvoch osobných áut. Jedno z nich skončilo po zrážke na betónových zvodidlách trčiac do protismeru. Oba ľavé pruhy sú momentálne neprejazdné. Zranených previezli do nemocnice.

Možno dostal infarkt

V modrom aute sa viezli starší manželia. Na diaľnicu vošli i keď nemali diaľničnú známku. A to bol zrejme problém. Keď to zistili, chceli sa podľa svedkov otočiť.

Auto, ktoré išlo za nimi, už nestihlo ubrzdiť. Boli vraj pár metrov za ich autom, keď starší pan strhol volant. "Buď chcel prejsť cez ten priechod, alebo dostal infarkt," myslí si svedok.

Pacient je v kritickom stave

Bol to taký silný náraz, že auto s manželmi skončilo na betónových zvodidlách. Žena sa dostala von bez pomoci hasičov. Jej muž zostal zakliesnený za volantom. "Museli sme použiť hydraulické zariadenie," informuje veliteľ zásahu Alojz Kračinovský.

Auto zo zvodidiel späť na kolesá museli dostať privolaní hasiči. Starší manželia skončili v nemocnici. "Pacient je v kritickom stave, momentálne stabilizovaný. Žena je mimo ohrozenia života," dodáva hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková.

Téme sa venuje reportér Vlado Jurek. INFORMÁCIE ONLINE TU.

isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy