Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Samko a Saška boli terčom útoku agresívneho policajta
Zdielať na

Samko a Saška boli terčom útoku agresívneho policajta

DULOVCE / Mladé dievča sa v obci Dulovce (okr. Nové Zámky) malo stať obeťou vyhrážania a fyzického napadnutia zo strany obecného policajta. Rodina už podala niekoľko oznámení na políciu. Niekto im dokonca napísal vulgárny odkaz na bránu. Druhá strana však obvinenia odmieta.

Samkovi vynadal školník

Celý konflikt vraj mal vzniknúť v družine základnej školy. "To bol jeho otec, čo Samka napadol, vulgárne ho urazil a potom sa strhla tá hádka. Podali sme voči nemu trestné oznámenie," hovorí otec chlapca Ivan Hromádka.

8-ročnému chlapcovi mal za drobný prehrešok poriadne vynadať školník, otec obecného policajta. Dieťa z jeho výstupu vraj utrpelo šok. "Boli sme u lekára. Chlapec chodí k psychiatrovi," dodáva otec chlapca (8).

Sašku policajt vyfackal

O pár dní na to malo dôjsť k ďalšiemu napadnutiu. Tentoraz fyzickému. Obeťou mala byť Samkova staršia sestra, miestom autobusová zastávka. Útočiť mal syn školníka, obecný policajt. "Bol oblečený v uniforme dedinského policajta, začal mi hovoriť, prečo chceme zničiť jeho rodinu, prečo klameme, ja som mu povedala, že my chceme len aby bol zlý čin potrestaný a on mi v tom struhol facku," opisuje Saška útok policajta.

"Som videla, že facku jej dal, až potom som zbadala, že sa jedná o Sašku, keď už on od nej odstúpil," hovorí obyvateľka Duloviec Irma. "Čo je to za chlapa? Ja keď mám problémy, dôjdem sem a vyjasníme si to," tvrdí otec napadnutých detí.

Policajt vraj s rodinou nekomunikuje

Po tom, ako Saškini rodičia podali na políciu oznámenie, na druhý deň ráno ich na bráne čakala popísaná brána. "V uvedenej veci sme prijali trestné oznámenie, ktoré preverujeme ako podozrenie z trestného činu vydierania," uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície Božena Bruchterová.

Obecný policajt nám tvrdil, že s rodinou vôbec nekomunikuje a vraj nechápe prečo do konfliktu s jeho otcom ťahajú aj jeho. "Strašný strach máme. Viete ja som aj astmatička, mám aj záchvaty. Syn ako bude chodiť do školy?" pýta sa matka detí Pavlína Hromádková.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy