Jasno
16°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Pri Sabinove sa zrazil vlak s autom, traja zranení!
Zdielať na

Pri Sabinove sa zrazil vlak s autom, traja zranení!

ROŽKOVANY / Vážna dopravná nehoda sa stala večer v Rožkovanoch (okres Sabinov). Na železničnom priecestí sa osobné auto zrazilo s rušňom. Ten auto strhol z cesty. Z vozidla zostal iba vrak. Sedeli v ňom traja ľudia.

Celú posádku auta previezli do nemocnice

Vodič auta pravdepodobne prehliadol svetelnú signalizáciu. Vošiel na železničné priecestie práve, keď po trati išiel prichádzajúci rušeň. "Tri osoby sa zranili. Jedna bola v aute - tú sme pomáhali vyprostiť," povedal veliteľ Hasičského a záchranného zboru v Lipanoch Štefan Berdis. 

Celú posádku auta previezli do nemocnice. Dvaja mladí muži a dievča. Najhoršie bol na tom vodič. Bol zakliesnený v totálne zdemolovanom aute.

"Jedna pacientka utrpela poranenie krčnej chrbtice a pomliaždeniny. Ďalší pacient utrpel viaceré zlomeniny tváre, tretí pacient je hospitalizovaný na ARE. Je v kritickom stave, v priamom ohrození života," potvrdila hovorkyňa Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove Renáta Cenková.

Na priecestí už prišli o život traja ľudia

Či už sa pod nehodu podpísala nepozornosť vodiča alebo čokoľvek iné, nejde ani zďaleka o prvý prípad na miestnom železničnom priecestí. Z každej strany cesty stoja kríže. Vyhasli tu už tri ľudské životy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy