Polojasno
23°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Rodinná dráma! Matku (81) dobodal vlastný syn (41)
Zdielať na

Rodinná dráma! Matku (81) dobodal vlastný syn (41)

MICHAL NAD ŽITAVOU – V obci Michal nad Žitavou (okr. Nové Zámky) došlo k rodinnej tragédii. Starenku (81) bodol dvakrát nožom jej vlastný syn (41). Príčinou mali byť ich rodinné nezhody.

Údery do hlavy, bodnutie

Na 81-ročnú starenku tu zaútočil päsťami a napokon i nožom jej vlastný syn. 41-ročný muž jej uštedril dve bodné rany v oblasti lýtka. Okrem toho ju udieral do hlavy a tváre. Agresívny potomok na ňu aj kričal, že ju zabije.

Obyvatelia obce sa k nešťastiu nechceli príliš vyjadrovať, no prezradili, že išlo o slušnú rodinu, s ktorou doposiaľ neboli žiadne problémy. I keď mamu vraj udrel i predtým, nikdy to nezašlo takto ďaleko.

Problémy nastali po smrti otca

Synovo agresívne správanie prisudzujú psychickým problémom, ktoré začali od smrti otca. "Prekvapilo ma to, ale neviem vám k tomu nič povedať,“ zareagovala susedka napadnutej. "Je to chorý človek. Predtým bol ale dobrý a vzdelaný,“ dodal ďalší obyvateľ dedinky.

Policajti už páchateľa zadržali a obvinili. "Zadržaný muž bol obvinený z trestných činov nebezpečného ohrozovania a ublíženia na zdraví," uviedla hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy