Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Muža (†33) privalilo búracie kladivo, na mieste bol mŕtvy
Zdielať na

Muža (†33) privalilo búracie kladivo, na mieste bol mŕtvy

ROŽŇAVA / Radoslava (33) našli v utorok ráno kolegovia mŕtveho. Stalo sa to v mestskej časti Rožňava Baňa, v areáli súkromnej stavebnej firmy. Muža zrejme privalil jeden zo strojov, ktoré pracovníci pomocou ťažkej techniky prevážali. Mladý muž bol na mieste na mŕtvy. Prípad ihneď prevzali rožňavskí vyšetrovatelia.

Búracie kladivo

Radoslava zavalilo zrejme búracie kladivo. Ku nešťastiu došlo v areáli súkromnej firmy. Mužovi už nedokázali pomôcť ani privolaní záchranári. Poranenia, ktoré po úraze utrpel boli devastačné a nezlučiteľné so životom.

Muž, ktorý Radoslava tesne po nešťastí našiel, ostal v šoku a musel byť prevezený do nemocnice. Pracovníci zrejme pomocou ťažkej techniky prevážali stroje, jeden z nich mal na Radoslava spadnúť. Ako však presne ku úrazu došlo už vyšetrujú rožňavskí policajti.

Zavalil ho strom

Pri výstavbe lanovky na ťažbu dreva vysoko v lese nad obcou Betliar pri Rožňave zavalilo drevo v polovici februára jedného z robotníkov. Záchranári spolu s hasičmi ihneď vyrazili na miesto. Nešťastie sa však stalo približne 15 km nad dedinou v ťažkom teréne. Prístup k zranenému bol náročný, autami sa ku nemu dostať nevedeli. REPORTÁŽ TU. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy