Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Smrteľný úraz. Mariánovi (†46) prebodol hrudník kus železa
Zdielať na

Smrteľný úraz. Mariánovi (†46) prebodol hrudník kus železa

SLÁDKOVIČOVO / Podľa prvých informácií 46ročnému Mariánovi pri práci prebodol hrudník kus železa. K nešťastiu došlo v uzavretom areáli firmy.

Jeho kolegovia sa ho ešte snažili oživovať

46 ročného Mariána oživovali až do príchodu záchranárov priamo vo výrobnej hale jeho kolegovia. Úraz sa stal 35 minút popoludní. "Posádka Rýchlej lekárskej pomoci z Galanty, sa muža po príchode pokúšala ešte oživovať, no neúspešne, ten podľahol svojim zraneniam," povedal Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

Práca pri stroji sa mu stala osudnou

"V tejto chvíli len môžem povedať, že sme šokovaní z tejto negatívnej správy, že sme prišli o jedného z našich kolegov, viac informácií budeme vedieť až neskôr," hovorí Jozef Daniel, manažér pre všeobecné záležitosti. Firma v Sládkovičove sa zaoberá výrobou komponentov, ktoré slúžia ako výstuha do pneumatík. Mariána pri práci zrejme prepichol jeden z takýchto oceľových dielov.

Prípad už vyšetruje polícia aj inšpektorát práce

Pracoval vo výrobnej hale, na takých poloautomatizovaných strojoch," upresnil manažér firmy v ktorej sa nešťastie stalo. Zamestnanci, odchádzajúci popoludní z práce, o tragickej udalosti z pochopiteľných príčin nechceli hovoriť. Ako presne sa odohral tento pracovný úraz, preveruje polícia ako aj inšpektorát práce. "Momentálne prebieha vyšetrovanie,"  dodal manažér firmy.

Téme sa venuje reportér Richard Bolješik. INFORMÁCIE ONLINE TU. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy