Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Na Jahodnej zomrel pri nehode ďalší človek
Zdielať na

Na Jahodnej zomrel pri nehode ďalší človek

JAHODNÁ / Nepríjemné, upršané počasie, ktoré sa prehnalo celým Slovenskom sa podpísalo pod množstvo nehôd. Len v Košiciach rátali tie drobné počas dňa na desiatky. Na okraji mesta však prišiel o život mladý človek. Po šmyku a silnom náraze do protiidúceho auta nemal šancu prežiť.

Desiatky tragických nehôd

Úsek medzi Košicami a Jahodnou je známy desiatkami tragických nehôd. V sobotu si vyžiadal ďalšiu svoju obeť. Pod tragickú dopravnú nehodu sa podpísala zrejme riskantná jazda v daždi. Doplatil na to jeden zo spolujazdcov.

Hasiči sa hneď po príchode na miesto zamerali len na vodiča auta, ktorý nehodu zavinil. Spolujazdcovi už nebolo pomoci. "Sme ho vyslobodili z hydraulickým náradím a odovzdali košickej záchranke," hovorí veliteľ zásahu HaZZ Košice Jozef Fintor.

Vyletel a dostal šmyk

Pravdepodobného vinníka odviezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. "On tu vyletel, dostal šmyk a ho otočilo do protismeru a ja som vbehol do neho," hovorí vodič, účastník nehody. 

Jediným šťastím posádky Mercedesu bolo, že vodič začal včas brzdiť a išiel veľmi opatrne. "V tom Mercedese boli traja ranení. Už boli mimo vozidiel," dodáva veliteľ zásahu.

Našťastie sa im nestalo nič vážne. "Trošku hrudník, ale cítim sa dobre," hovorí vodič Mercedesu. Cesta, ktorá je spojením so Spišom, bola uzavretá dve hodiny a tvorili sa tam veľké kolóny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy