Oblačno
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Žiarlivý zabijak z Palárikova bol viackrát na psychiatrii!
Zdielať na

Žiarlivý zabijak z Palárikova bol viackrát na psychiatrii!

PALÁRIKOVO / Tridsaťdvaročný Marek z Palárikova, ktorý vo štvrtok dobodal k smrti svoju vydatú priateľku, bol viackrát na psychiatrii. Vždy ho však prepustili do domácej liečby. Muž sa aj predtým pokúsil siahnuť si na život. Nikto však ani len netušil, že 4-ročný synček nebohej Jany bude vyrastať bez mamy.

Voľný čas trávil v krčme s Janou

Horiace sviečky pripomínajú tragédiu, ktorá sa vo štvrtok odohrala v Palárikove. Tridsaťdvaročný Marek tu dobodal na smrť svoju priateľku Janu, potom spáchal samovraždu.

Marek vraj pivárni. v ktorej Jana pracovala, trávil všetok svoj voľný čas. "Chodieval z roboty do krčmy a potom z krčmy do roboty," hovorí príbuzný vraha.

A opäť si našiel cestu k Jane. Po čase však veci nabrali spád. Bolo evidentné, že s ním niečo nie je v poriadku. Dokonca si siahol na život, sám sa pichol nožom do brucha. "Zomrela mu mala, nechala ho frajerka," dodáva príbuzný.

Od Jany sa odsťahoval aj muž

Na Marekovu boľavú dušu bola zrejme prítomnosť Jany balzamom. Oživené priateľstvo prerástlo do väčších rozmerov, čo sa  nepáčilo Janinmu manželovi. Ten sa od nej dokonca na čas odsťahoval.

Zdalo sa, že potom, ako mal koncom roka konflikt s vlastným otcom, ktorý skončil v nemocnici, sa už veci upokojili. K Jane sa však nedávno vrátil jej manžel, aby bola rodina kompletná a zrejme práve to Marek neuniesol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy