Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Matka (38) podrezala deti! Synčeka (†6) aj dcérku (†9)
Zdielať na

Matka (38) podrezala deti! Synčeka (†6) aj dcérku (†9)

LIPA / Najskôr podrezala svojho 6-ročného synčeka, potom svoju 9-ročnú dcéru a nakoniec nôž obrátila proti sebe. Táto hrôza je dielom 38-ročnej matky. Ich mŕtve telá našla jej dcéra – tá mala šťastie. V osudnú noc spala u babky.

Zrejme išlo o rozšírenú samovraždu

12-ročné dievča z mesta Lipa na Podkarpatí sa vrátila domov po noci strávenej u starej mamy. Svoju matku a dvoch súrodencov našla ležať v kaluži krvi. Mladé dievča okamžite zavolalo na miesto záchranárov a políciu. 

Príčina smrti oboch malých detí bolo vykrvácanie, pričom obe mali podrezané hrdlo. Matka oboch detí mala nôž zabodnutý v hrudi. Polícia už má aj teóriu, že išlo o rozšírenú samovraždu.

"Matka, nevediac prečo, chcela odísť z tohto sveta, nanešťastie so sebou zobrala svoje dve deti," potvrdil hovorca poľskej polície Mariusz Ciarka. 

"Na mieste boli vypočutí všetci obyvatelia bytovky, v ktorej žena bývala. Nikto z nich nepočul," píše sa vo vyjadrení okresnej prokuratúry v Stalowej Woli. 

Matka mohla trpieť depresiami

Objavila sa ale aj informácia o tom, že matka zavraždených detí, mala byť dlhodobo liečená na psychiatrii. Túto informáciu zatiaľ prokurátor nepotvrdil. Nevylúčil ale fakt, že trpela depresiami.

"Momentálne nemáme informáciu o tom, že matka sa liečila na psychiatrii, zisťujeme momentálne ďalšie okolnosti prípadu," píše sa ďalej vo vyhlásení okresnej prokuratúry.

Polícia v tejto chvíli ale pracuje aj s alternatívou, že smrť detí a ich matky mohol spôsobiť aj niekto iný. "Aj keď všetky znaky ukazujú, že ide o samovraždu, nemôžeme vylúčiť ani iný priebeh tohto činu," doplnil Ciarka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy