Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Matka (28) zabila svoje deti (†1,†2), chcela z nich vyhnať diabla!
Zdielať na

Matka (28) zabila svoje deti (†1,†2), chcela z nich vyhnať diabla!

MARYLAND / Desivý prípad vyšetruje polícia v americkom Marylande. 28-ročná matka tam zabila svoje deti. Šialená žena dobodala ročného syna a 2-ročnú dcérku v posteli. Ich dvoch súrodencov hospitalizovali s ťažkými zraneniami. Podľa vyšetrovateľov sa žena pokúšala o exorcizmus.

Rituálna vražda detí

"Bolo okolo siedmej hodiny ráno. Všimla som si nožík na dlažbe vonku pred domom," povedala pre miestne média suseda. V tej chvíli ešte nikto netušil, že v dome hneď oproti došlo k rituálnej vražde. Susedka zaviedla deti do školy a späť sa vrátila o tridsať minút neskôr a zistila toto. "Dvere od auta boli otvorené a na zemi kabát," pokračuje v príbehu suseda.

Okamžite sa spojila s políciou. V tom istom čase zavolal na tiesňovú linku ďalší sused, ktorý počul v dome čudnú aktivitu. V priebehu niekoľkých minút dorazila polícia. Zasahujúci muži zákona vtrhli dnu. Keď potom prehľadali dom, v spálni našli dve deti bez známok života. Ďalšie dve zápasili o život.

Exorcizmus na vlastných deťoch

"Sú nažive a v starostlivosti lekárov," vyhlásil prokurátor. Policajti boli pri pohľade na obete zdesení. Na tele mali množstvo bodných rán. Na mieste zatkli dve mladé ženy. Jedna z nich bola matkou štyroch detí a dve z nich sama zavraždila. "Je to tragédia, pretože kto niečo také môže spraviť svojim vlastným deťom," pýta sa suseda vraždiacej matky.

28-ročná žena deti zabila počas rituálu vyháňania diabla. Obeťami sú ročný chlapec a jeho o rok staršia sestra. Vyšetrovatelia zistili, že zadržané osoby skutočne verili, že vykonávajú exorcizmus.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy