Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Streľba v centre Trenčína. Expolicajt (†42) zastrelil Janu (†31), potom seba!
Zdielať na

Streľba v centre Trenčína. Expolicajt (†42) zastrelil Janu (†31), potom seba!

TRENČÍN / V centre Trenčína sa dnes popoludní stala obrovská tragédia. 42-ročný muž tam zastrelil 31-ročnú ženu. Pracovala ako barmanka. So zbraňou vošiel do podniku a chladnokrvne ju zastrelil. Potom obrátil zbraň na seba a zastrelil sa. Príčiny jeho konania sú zatiaľ neznáme. Na mieste momentálne pracujú vyšetrovatelia.

Hádka a chladnokrvná vražda

Streľba sa v krčme ozvala krátko pred treťou popoludní. O pár sekúnd ležali na zemi dvaja mŕtvi ľudia. Podľa svedkov, bolo z krčmy počuť asi pol hodinu pred incidentom krik. Neskôr sa ozvali výstrely. O niekoľko minút boli na mieste policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky. Peter sa podľa našich informácií s Janou najskôr pohádal. Potom z krčmy odišiel a neskôr sa sem vrátil. Vytiahol zbraň a Janu zavraždil. Potom zastrelil aj seba.

Strieľal expolicajt

Peter mal Janu podľa našich informácií zastreliť pred očami jej mamy. Tá skolabovala. Museli k nej privolať záchranku. Páchateľ bol v minulosti železničným policajtom. Co ho k vražde viedlo, zostáva záhadou. Momentálne je na mieste množstvo policajtov ktorí zaisťujú stopy. Mieri sem aj súdna lekárka. Viac informácií poskytnú policajti až neskôr.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy