Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Chlapci našli mŕtveho Milana (†31), zbraň patrila svokrovi
Zdielať na

Chlapci našli mŕtveho Milana (†31), zbraň patrila svokrovi

MEDZILABORCE / Muž z rozstrieľanou hlavou, ktorého včera podvečer našli v Medzilaborciach, je 31-ročný Milan. Otec dvoch detí odišiel ráno do práce, no nezobral si ani peniaze, ani doklady. Príbuzní vedeli, že to neveští nič dobré. Stále ale nie je jasné, ako vlastne muž zomrel a či mu na druhý svet niekto pomohol.

Nájdený pri koľajniciach

Dvaja chlapci našli muža s prestrelenou hlavou v blízkosti koľajníc. Je to len kúsok od domu, kde Milan býval spolu s manželkou a dvoma malými deťmi. Policajti pri ňom našli aj zbraň. Muž však držiteľom zbrojného preukazu nebol.

Podľa našich informácií je majiteľom zbrane Milanov svokor. Išlo o brokovú kozlicu s kalibrom 12 mm. Svokor ju mal zamknutú v kovovej skrini a kľúče od nej mal skryté.

Zbraň bola rozobratá

Nevie si preto vysvetliť, ako sa dostala až k nebohému a navyše nechápe ani to, ako sa ju podarilo dať do takého stavu, že bola schopná streľby. "Bola zlomená, rozobratá. kto nemá šajnu, tak ju nedokáže poskladať," hovorí Milan svokor Vlado. 

"Vyšetrovateľ okresného policajného zboru Humenné začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a pre zločin nedovoleného ozbrojovania," uviedla hovorkyňa KR PZ Prešova Jana Migaľová. "V novembri mali druhého chlapčeka. Ten starší má štyri roky. Ja by som im aj srdce, aj dušu dal. Som im pomáhal, nemali ani auto," dodáva svokor.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy