Polojasno
21°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Opilec (23) za volantom zdemoloval námestie v Podolínci
Zdielať na

Opilec (23) za volantom zdemoloval námestie v Podolínci

PODOLÍNEC / Vo štvrtok podvečer mal 23-ročný mladík veľmi zlý nápad. Poriadne podgurážený alkoholom sa rozhodol, že je najlepší čas povoziť svojich kamarátov po meste. Iste si viete domyslieť, že čosi takéto sa ani nemôže skončiť dobre. Havarovali a v Podolínci dokonca zdemolovali aj časť námestia.

Narazili do betónového stĺpa

Najskôr si to odniesla lampa verejného osvetlenia a dopravné značenie. Potom opitý mladík zroloval zábradlie, trafil sa medzi dva stromy a zvalil betónový stĺp. Napokon narazil do auta, v ktorom sedeli traja mladíci. 

Hneď potom, ako svoje zdemolované auto zaparkoval pri rodinnom dome, celá posádka z miesta utiekla. Policajti ich postupne hľadali pomocou svedkov. Mladíkovi spolujazdci tvrdili, že si vôbec nevšimli, že je ich kamarát opitý a chceli sa v jeho aute iba povoziť.

Spôsobil niekoľkotisícové škody

Traja mladí muži, do ktorých to opilec napálil, sa iba čudovali, ako je možné prežiť náraz do betónového stĺpu bez jediného škrabanca na tele. Do centra mesta sa na opitého "Supermana" prišlo pozrieť množstvo ľudí.

Potom ho hliadka odviezla na oddelenia a teraz ho čakajú iba samé problémy. Nielen pre alkohol ale aj preto, že zdemoloval majetok niekoho iného a spôsobil tak niekoľkotisícové škody.

Téme sa venuje reportérka Maja Pavlíková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy