Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Manželia (†23,†25) zomreli pri nehode. Eliáško (1) zázračne prežil
Zdielať na

Manželia (†23,†25) zomreli pri nehode. Eliáško (1) zázračne prežil

NÁMESTOVO / Neuveriteľná tragédia sa stala vo štvrtok pri Rabčiciach (okres Námestovo) na ceste tretej triedy. Pri čelnej zrážke zahynuli mladí manželia. Ich 11- mesačný syn Eliáško bol v aute, kde umierali jeho rodičia, tiež. Oprotiidúcemu vodičovi ostala zaseknutá ručička tachometra na rýchlosti 130 km za hodinu.

Chlapček prišiel o všetko

V zlomku sekundy prišiel malý Eliáško o všetko. O svojich drahých rodičov, ktorých ešte ani poriadne nestihol poznať. "Oni sa mali strašne radi. Bol to môj najmladší syn. Eliáško mal zdravotné problémy, rodičia s ním chodili od februára na kontroly," hovorí so slzami v očiach otec nebohého syna.

Vo štvrtok sa otec rodiny vracal s 25-ročnou manželkou a synčekom domov z nemocnice v Martine. Oproti nim išiel vodič pravdepodobne rýchlo.
Autá sa čelne zrazili. "To auto vletelo do stromu a potom aj do ich auta, nemohli zrážke zabrániť," dodal otec zosnulého syna.

Nepamätá si nehodu

"Lekári ošetrili vodiča druhého auta, ktorý uviedol, že na okolnosti nehody si nepamätá," poskytla vyjadrenie k prípadu hovorkyňa záchrannej skupiny Alena Lacyková-Krčová.

"Priebeh a okolnosti nehody sú vo vyšetrovaní. Polícia denno denne pre bezpečnosť cestnej premávky robí maximum. Všetko je však závislé na samotných vodičoch,"
dodal riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Dolný Kubín Ľubomír Lehotský.

Kto sa postará o dieťatko

Malý Eliáško je podľa starého otca našťastie len ľahko zranený a je v nemocnici. Do sanitky ho zachránári dali rovno s autosedačkou. O Eliáška sa bud postará on so ženou, alebo rodina nebohej nevesty, ktorá pochádzala z 15 detí.

"Ja by som bol najradšej, keby bol Eliáš u nás, je to veľmi zlatý chlapec," dodal otec nebohého muža.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy