Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kôň sa dostal do kolízie s vlakom, už dva dni leží pri ceste
Zdielať na

Kôň sa dostal do kolízie s vlakom, už dva dni leží pri ceste

KOMÁRNO / Dvojročný kôň sa v Komárne dostal do nebezpečnej kolízie s vlakom. Pre vážne zranenia ho napokon majiteľ musel utratiť. S jeho prevozom sa však zrejme neponáhľa - zdochlina leží pri ceste už druhý deň.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov

Všetko nechá napospas

Úzky priestor medzi štvormetrovým násypom a priemyselným areálom využíval bývalý tréner zápasníkov na chov domácich zvierat. "Niekedy odíde za synom na výlet bohvie kam a nechá všetko napospas," hovoria obyvatelia Komárna.

Dvojročný koník bol posledným zo zvierat dôchodcu, zostali mu tam už len dva psy. To, že zvieratá nemal dobre zabezpečené, vedeli nielen ľudia bývajúci v okolí, ale aj policajti, ktorí neraz zaháňali dôchodcove kozy či kone aj zo vzdialených dedín.

Zdochlina leží dva dni na ceste

"Nie ja som vinný, ale zlodej, ktorý chcel u mňa kradnúť a vypustil ho. Alebo tí, ktorí sa ho snažili zaháňať, on by inak sám zišiel z násypu," hovorí majiteľ koňa. Telo koňa, ktorého dôchodca musel na mieste utratiť nožom, pretože sa nevedel postaviť na nohy, však zostalo pri ceste aj na druhý deň.

Majiteľ uhynutého koňa prisľúbil, že do popoludnia odtiaľto zmizne. Do zotmenia ním však nikto ani nepohol. Polícia zatiaľ prípad nerieši, keďže nikto nepodal oznámenie.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK!

ISIFA, ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy