Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Martin (31) brutálne zavraždil dôchodcu, na súde sa usmieval
Zdielať na

Martin (31) brutálne zavraždil dôchodcu, na súde sa usmieval

TRENČÍN / Bol pokojný, s úsmevom na tvári. Akoby mu ani nedochádzalo, že zavraždil dôchodcu. Reč je o Martinovi z Bánoviec nad Bebravou. O jeho ďalšom osude sa rozhodovalo na okresnom súde v Trenčíne.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Kopal mu do hlavy

Tváril sa, akoby sa nič nestalo. V pondelok večer pritom zavraždil nevinného deduška. Ten okolo neho prechádzal na bicykli. "Páchateľ muža zhodil z bicykla a začal ho biť," informuje hovorca policajného zboru Pavol Kudlička.

Skákal po ňom a do hlavy mu celou silou kopal topánkami. Dôchodca bol o niekoľko minút mŕtvy. Vraha spacifikoval policajt v civile. "Hovoril od veci, povedal, že to dostal príkazom, že to musel spraviť," hovorí policajt. VIAC TU. 

Vo väzení už bol

Martin mal podľa našich informácií psychické problémy, užíval drogy a dokonca sedel vo väzení. "V roku 2005 ho súd odsúdil za násilie voči skupine a jednotlivcovi na osem mesiacov a nariadil mu toxikologické liečenie," povedal hovorca krajského súdu Roman Tarabus.

Tentoraz ho policajti v putách na súd priviedli opäť. Na rukách mali chirurgické rukavice, pretože obvinený má žltačku. "Pred sudcom povedal, že vie, čo sa mu kladie za vinu a priznal sa," dodáva Tarabus.

Sudca nakoniec rozhodol, že obvinený zostane vo väzbe. "Hrozí mu 25 rokov až doživotie," tvrdí Kudlička.

Téme sa venuje reportér Pavol Čertík. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy