Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Rómovia zabili lúpežníka, tu sú prvé obvinenia
Zdielať na

Rómovia zabili lúpežníka, tu sú prvé obvinenia

TRNOVEC NAD VÁHOM / V prípade pondeľkového vlámania sa do domu v Trnovci nad Váhom (okr. Šaľa), v ktorom spalo osem ľudí, už padli prvé obvinenia. Paradoxne, obvinenými nie sú vlamači...

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Obyvatelia domu čakajú na verdikt súdu

Jeden z vlamačov ušiel a polícia po ňom stále pátra. Druhého domáci, po tom ako ho v dome chytili, ubili na smrť. Zo zločinu zabitia sú tak obvinení obyvatelia domu. Adrián (14), ktorý sa priznal, že vlamača udrel po hlave a Michal (25).

Ten ešte v čase príchodu polície udieral lupiča na zemi. Michal je od pondelka v cele policajného zaistenia a čaká na rozhodnutie sudcu o vzatí do väzby. Mladistvý Adrián čelí obvineniu na slobode.

Dobehli ho a ubili...

8-člennú rodinu z Trnovca nad Váhom prepadli dvaja muži v pondelok.Obaja vlamači pochopili, že z lúpeže nič nebude a tak sa dali na útek. Jedného z nich však majitelia domu dobehli a ubili ho na smrť.

Podľa príbuzných prepadnutej rodiny si muži zrejme prišli po peniaze. "V poslednom čase prišli k peniazom, niečo zdedili a kúpili si v dedine niekoľko domov. Preto ich asi aj prepadli. Teraz sa tu bojíme, aby sa niečo nezomlelo," hovorí jeden z rodinných príslušníkov. 

Ďalší, ktorý je vzdialeným príbuzným, dodal, že sa iba bránili. „Dvaja muži rozbili v noci okno, vliezli do domu a zaútočili na nich. Dokonca jeden z nich silno udrel aj šestnásťročného chlapca a rozbil mu ústa,“ dodáva príbuzný. REPORTÁŽ TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy