Zatiahnuté
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Zlodej labužník! Chlebu a pivu v cudzom dome neodolal
Zdielať na

Zlodej labužník! Chlebu a pivu v cudzom dome neodolal

VÍŤAZOVCE / Istý zlodej sa do domu v obci Víťazovce vlámal až dvakrát - vždy s rovnakým zámerom. Ukrojiť si z chleba a spláchnuť to pivom. Dokopy urobil škodu krádežou a poškodením za 70 eur.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Prvýkrát sa lupič do domu nedostal

Vlado sa do rodinného domu vlámal hneď dvakrát. Zakaždým tak urobil za bieleho dňa, v čase okolo obeda. Podarilo sa mu nebadane dostať do kuchyne, no keďže boli ďalšie dvere zamknuté, zobral kľúč z uhlovej brúsky a vypáčil ich. Prvýkrát to, čo hľadal, nenašiel, prišiel preto znova.

Znova sa vlámal do kuchyne, znova vypáčil už opravené dvere a tentoraz mal šťastie. Ukradol fľašu pálenky, štyri pivá a chlieb. Všetko si odniesol do pivnice, kde si na pive a chlebe hneď pochutnal. Z miesta činu sa mu podarilo nebadane ujsť. Dokopy urobil škodu krádežou a poškodením za 70 eur.

Policajti Vlada chytili a umiestnili do cely policajného zaistenia. Za krádež a porušovanie domovej slobody mu hrozí až 2-ročné väzenie. To, či ostane na slobode, alebo skončí za mrežami, sa dozvie v najbližšom čase. Orgány ho totiž riešia v superrýchlom konaní.

Iný zlodej ostal v cudzom dome bývať

Dostatok drzosti mal aj 45-ročný Milan, ktorý na jednom z bratislavských domov vylomil dvere, vymenil zámku a nasťahoval sa dnu. Najprv privolaným policajtom tvrdil, že z domu s kamarátom len vynášali železo, ktoré chceli speňažiť.

Napokon sa ale priznal, že v dome má aj osobné veci a dlhšiu dobu sa v ňom zdržiava. Ako zistila polícia, majiteľ rodinnému domu však o ničom nevedel.

Zadržaný 45-ročný muž bol pritom už v minulosti súdne trestaný za krádež. A to až neuveriteľných 21-krát. VIAC TU. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

Súvisiace články

Najčítanejšie správy