Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Namiesto cesty bolo klzisko, vodič bojuje v nemocnici o život
Zdielať na

Namiesto cesty bolo klzisko, vodič bojuje v nemocnici o život

BANSKÁ BYSTRICA / Nízke ranné teploty sa už začínajú podpisovať na našich cestách. Polícia vyzýva k mimoriadnej opatrnosti najmä na strednom Slovensku, kde sa poľadovica vytvára pravidelne. napriek tomu niektorí vodiči stále jazdia prirýchlo...

Vodič bojuje o život

Na rýchlu jazdu a nezvládnutie vozidla doplatili aj vo štvrtok ráno dvaja vodiči. Jeden z nich dokonca bojuje o život. V noci už poriadne mrzlo a cesty pripomínali klzisko, na čo zrejme niektorí vodiči zabudli. Ťažká noha na plynovom pedáli sa vypomstila aj vodičovi neďaleko Medzibrodu.

Vodič vyletel z cesty a auto sa niekoľkokrát prevrátilo cez strechu. Bez pomoci hasičov to nešlo. Vodiča museli z vraku vystrihnúť a na nosidlách odniesť do sanitky. S ťažkými zraneniami ho previezli do banskobystrickej nemocnice.

Auto skoro zrazilo policajta

O tom, že to na ceste nebolo vôbec ružové sa presvedčil aj ďalší vodič, ktorý havaroval na rovnakom úseku o pár minút neskôr. Po šmyku jeho neovládateľné auto iba tesne minulo policajta, ktorý riadil dopravu.

"My sme pomohli prevrátiť vozidlo, som volal 112 s hasiacim prístrojom v rukách," opisuje svedok nehody. Náraz bol taký silný, že obidve autá posunulo o niekoľko metrov. Hasiči zachraňovali zranených. Do nemocnice sanitky odviezli troch zranených ľudí, vrátane vodiča, ktorý nehodu spôsobil.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy